Menu Sluiten

Specialist Hout

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Een houthandel is een bedrijf waar hout wordt verwerkt en verhandeld. De houtindustrie is de tak van de industrie die zich richt op de verwerking van hout en de vervaardiging van houtproducten. In de breedste zin van het woord omvat de houtindustrie de bosbouw, de houtkap, de houthandel en de houtbewerking. Hout is daarom een belangrijke grondstof en wordt veel gebruikt in de bouw van huizen en meubels, voor vloerbedekking, kozijnen, dakconstructie en afwerking. Hout is het belangrijkste bestanddeel van houtachtige planten, zoals bomen en struiken. Hout bestaat voornamelijk uit de componenten cellulose in de celwand en hemicellulose in de lengterichting. Houthandelaren verbinden en verwerken houten onderdelen, bijvoorbeeld voor de bouw van sculpturen, badkuipen en vaten, kasten, tafels, st.

Meer info

tags: Houthandel – Totaalleverancier Hout – Leveranciers Hout – Hout Particulier – Hout Voor Kleinhandel – 

Wenst u meer info over specialist hout kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Specialist Hout

Bouw | Sanitair | Ramen En Deuren | Bouwmateriaal | Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialist hout

toegang verkopers fr nl over ons onze producten referenties en partners vind een dealer selecteer uw product categorie alle reeksen antiinbraak geluidsalarm antidiefstal gpssysteem vlootbeheer fleet management afstandsbediening portiervergrendeling parkeerhulp stigobike opvouwbare elektrische scooters elektronische diefstal di blasi opvouwbare driewielers google map vind een dealer ammechelennv raghenoplein mechelen carcomfortsolutions industriepark de bruwaan a oudenaarde skoda store docks lambermontlaan brussel e move professor blanchardlaan koksijde carprotectmobilesprl rue des fleurs anderlues carstudiomobilesprl rue de labie leuze cartronicssa chausse de louvain wavre trac romboutsstraat zaventem arwaccartechn.

ramen soorten ramen pvc ramen houten ramen aluminium ramen deuren pvc deuren houten deuren aluminium deuren gratis offertes ramen en deuren antwerpen welke stijl past bij uw huis pvc houten of aluminium ramen en deuren pvc pvc is onderhoudsarm duurzaam en isoleert goed. Meer informatie hout hout is relatief goedkoop in aanschaf en gaat lang mee. Meer informatie aluminium aluminium is licht onderhoudsvrij en sterk specialist hout gespecialiseerde bedrijven Meer informatie ramen en deuren antwerpen wilt u de ramen en deuren van uw woning in antwerpen vervangen of wilt u een voordeur en achterdeur op maat laten plaatsen dan wilt u vast meer weten over de mogelijkheden die u heeft en welke kosten daarbij horen. Op deze pagina vindt u alles over het plaatsen en vervangen van ram.

Sterke info over Specialist hout

advocaat tom stappers online afspraak maken home handelsrecht incassorecht schaderecht strafrecht vreemdelingenrecht verkeersrecht arbeidsrecht tarieven dienstenwet contact reviews blog advocaat schaderecht advocaat schaderecht nodig advocatenkantoor stappers is actief in heel belgi voor zowel slachtoffers als veroorzakers van schade. Voor een strafrechtelijk dossier beschikt advocatenkantoor stappers over gespecialiseerde advocaten strafrecht. Om uw zaak te bespreken kiest u voor een video telefonische of fysieke afspraak bij ons op kantoor. Online afspraak maken of bel specialist algemeen schaderecht letselschaderecht arrondissementen blog vragen specialist pleitadvocaat de gespecialiseerde advocaten schaderecht die u adviseren in uw dossier zijn ook de pleitadvocaten voor de rechtbank. U hebt een vertrouwensband met uw schaderecht advocaat en deze kent uw dossier door en door Een alternatief voor specialist hout In situaties van overmacht heeft advocatenkantoor stappers ook steeds een advocaat schaderecht als backup . Algemeen schaderecht bijstand door advocaa.