Menu Sluiten

Massief Steiger

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Houthandel – Totaalleverancier Hout – Leveranciers Hout – Hout Particulier – Hout Voor Kleinhandel – 

Wenst u meer info over massief steiger kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | www.gijsbrechts.be

Ramen En Deuren | Bouw | Sanitair | Hout | Bouwmateriaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Massief steiger

home over ons producten diensten nieuws partners maak een afspraak contact covid producten uitgelichte producten tasty wood boards afgewerkte osb platen voor vloer en wand meer info op www.chipps.be meer informatie skylux dakvenster meer info opskylux.be meer informatie timmerhout oregon douglas rnd epicia meer informatie parket massief halfmassief verouderd laminaat vinyl bestel online meer informatie plafond muren maestro hdm panidur deceuninck meer informatie deuren theuma oosthout livo steelit aporta meer informatie isolatie ursa styrodur pavacoustic unilin steico meer informatie tuinhout tuinhuizen tuinschermen in hout en composiet speeltoestellen blokhutprofielen duofuse exteriorliving meer informatie brandhout pellets meer informatie gipsplaten promat fermacell gyproc siniat promatect promafour fermacell meer informa.

nl fr en de home nieuws dankoewel koebye prettig eindejaar en een gelukkig zilver voor martine overzicht van os van os amp de branche home raquo nieuws raquo nieuwkomers mag het iets meer zijn nieuws dankoewel koebye een geslaagd event privacyverklaring nieuwkomers mag het iets meer zijn houdt u van stevig massief steiger brengt meer op Onze nieuwe tafels torhout en woodstock en de barkruk scarlett zijn gemaakt van massief steigerhout en geven een nieuwe definitie aan het begrip stevigheid. Met meubilair uit steigerhout maakt u een statement tegen alles wat te geraffineerd en te complex is. Massief steigerhout is no nonsense blinkt uit door rechtlijnigheid en is ongepolijst als de natuur zelf. De nieuwe statafel torhout is beschikbaar in meerdere versies vanaf x centimeter. Graag langer geen probleem wat dacht u van meter mag het nog iets meer zijn aan de statafel van meter lang parkeert u meer bezoekers dan aan de gemiddelde caftoog. En met de barkruk scarlett blijft u helemaal in de sfeer. Terug naar het overzicht van ossonnevelt bvba belgi sinds .

Inlichtingen over Massief steiger

skip to content menu startpagina offertes vergelijken kasten op maat veurne ben je op zoek naar een meubelmaker die voor jou kasten op maat in veurne kan maken een huis in veurne dat praktisch optimaal is ingericht dat is wat kasten op maat verzekert. Doordat jij zelf de stijl materiaal kleur en indeling kan bepalen zijn op maat gemaakte meubels een echte meerwaarde voor jouw interieur. Ga voor die strakke moderne look of kies een opvallend kleurtje. Bovendien win je met goed maatwerk ontzettend veel opbergruimte De vergoeding voor massief steiger Doe een beroep op onze professionele meubelmakers met hun kennis en expertise zorgen ze voor prachtige kasten op maat van jouw stijl en huis. Waarom offertes vergelijken slim is een offerteaanvraag is via ons offertesysteem een fluitje van een cent. Wij hebben het offerteformulier opgezet met enkele simpele vragen en een kort gedetailleerde omschrijving voor het ontwerp of idee voor de kast op maat. Door het invoeren van al jouw gegevens ka.