Menu Sluiten

Houthandel

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Een houthandel is een bedrijf waar hout wordt verwerkt en verhandeld. De houtindustrie is de tak van de industrie die zich richt op de verwerking van hout en de vervaardiging van houtproducten. In de breedste zin van het woord omvat de houtindustrie de bosbouw, de houtkap, de houthandel en de houtbewerking. Hout is daarom een belangrijke grondstof en wordt veel gebruikt in de bouw van huizen en meubels, voor vloerbedekking, kozijnen, dakconstructie en afwerking. Hout is het belangrijkste bestanddeel van houtachtige planten, zoals bomen en struiken. Hout bestaat voornamelijk uit de componenten cellulose in de celwand en hemicellulose in de lengterichting. Houthandelaren verbinden en verwerken houten onderdelen, bijvoorbeeld voor de bouw van sculpturen, badkuipen en vaten, kasten, tafels, st.

Meer info

tags: Houthandel – Totaalleverancier Hout – Leveranciers Hout – Hout Particulier – Hout Voor Kleinhandel – 

Wenst u meer info over houthandel kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Houthandel

Bouw | Ramen En Deuren | Deuren | Interieur | Sanitair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Houthandel

nl fr welkom binnenschrijnwerkerij buitenschrijnwerkerij realisaties hout doehetzelf contact vacature schrijnwerker met ervaring voor zowel plaatsing als atelier. Solliciteren via estellehoutmesotten.be houthandel mesotten kent alle kneepjes van het binnenschrijnwerk. Alles wordt op maat gemaakt geschaafd of gezaagd trappen deuren en parket u zegt het maar. Wij gaan geen enkele houtuitdaging uit de weg. Van maatkasten tot dressings van keukens tot totaal interieur inclusief het plaatsen van gyproc. Houthandel mesotten denkt met u mee over de creatieve inrichting van uw vertrekken en zoekt samen met u naar functionele oplossingen voor de gekende verloren ruimtes. Onze wens een tevreden klant een verbluffend resultaat en een lonende meerwaarde. Hoe originele.

infohoutvandenheurck.be home houthandel diensten producten contact houthandel van den heurck broechem ranst regio antwerpen contacteer ons over houthandel van den heurck houthandel van den heurck bvba is een familiebedrijf uit broechem provincie antwerpen dat al jaar actief is als specialist in hout en meer houthandel informatie inwinnen Sinds zijn we altijd blijven investeren in de toekomst en hebben we ons bedrijf continu uitgebreid om onze professionele eacuten particuliere klanten te kunnen bieden wat zij nodig hebben. U vindt bij ons een ruim assortiment hout en plaatmateriaal voor diverse toepassingen binnen en buiten bijvoorbeeld voor de afwerking van het interieur gevels daken plafonds vloeren of terrassen. We vertellen u ook graag meer over d.

Het laatste nieuws over Houthandel

nl fr homeliggingcontact historiek productcataloog leveringen houtbewerkingen showroom boomzagerij decadt redenen privacy en cookie beleid. Wie deze privacy policy regelt de verwerking van persoonsgegevens door de verantwoordelijke voor de verwerking decadt houthandel nv met maatschappelijke zetel te vlamertinge met ondernemingsnummer btw be .. en als contactpersoon stefaan decadt stefaan.decadtdecadthout.be Een alternatief voor houthandel Decadt houthandel nv respecteert uw privacy. Indien u gebruik maakt van deze website of ons anderszins persoonlijke informatie verstrekt stemt u in met deze privacy policy. Decadt houthandel nv leeft de europese verordening van april betreffende de bescherming van persoonsgegevens na. Zij is hierbij de verantwoordelijke voor het verwerken van uw persoonsgegevens in de zin van de algemene verordening gegevensbescherming gdpr. . Welke gegevens via deze website of anderszins kunt u gegevens over uzelf aan ons verstrekken. De gegevens die wij verwerken zijn a. Personeel identificatiegegevens naam adres woonplaats identitei.