Menu Sluiten

Hout Voor Kleinhandel

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Een houthandel is een bedrijf waar hout wordt verwerkt en verhandeld. De houtindustrie is de tak van de industrie die zich richt op de verwerking van hout en de vervaardiging van houtproducten. In de breedste zin van het woord omvat de houtindustrie de bosbouw, de houtkap, de houthandel en de houtbewerking. Hout is daarom een belangrijke grondstof en wordt veel gebruikt in de bouw van huizen en meubels, voor vloerbedekking, kozijnen, dakconstructie en afwerking. Hout is het belangrijkste bestanddeel van houtachtige planten, zoals bomen en struiken. Hout bestaat voornamelijk uit de componenten cellulose in de celwand en hemicellulose in de lengterichting. Houthandelaren verbinden en verwerken houten onderdelen, bijvoorbeeld voor de bouw van sculpturen, badkuipen en vaten, kasten, tafels, st.

Meer info

tags: Houthandel – Totaalleverancier Hout – Leveranciers Hout – Hout Particulier – Hout Voor Kleinhandel – 

Wenst u meer info over hout voor kleinhandel kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Hout Voor Kleinhandel

Deuren | Bouwmateriaal | Hout | Ramen En Deuren | Sanitair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Hout voor kleinhandel

overslaan en naar de algemene inhoud gaan bedrijfsinfo merken nieuws hardhout fsc hout certificeren en controles fsc aanbod fsc principes waarom fsc wat is fsc hout massief hout zachthout platen en vloeren carrosserie fsc hout certificeren en controles fsc aanbod fsc principes waarom fsc wat is fsc hout massief hout u bent hierhome hardhout fsc hout certificeren en controles het certificeren van een bos gebeurt niet door fsc zelf maar door een andere onafhankelijke organisatie. Produkten die uit een fsc gecertificeerd bos komen dragen het fsclogo indien de chainofcustody coc gecheckt werd. Dit is het traject dat het hout doorloopt van het bos tot bij de klant. Elke stap zagerij naar groothandel naar kleinhandel … Dient gecontroleerd te worden. Al deze afzonderlijke schakels ook wij krijgen na controle een fsc certificaat met een cocnummer waardoor we hout met fsclabel kunnen verkopen hout voor kleinhandel voor bedrijven op maat De controles gebeuren op regelmatige basis. Kortom fsc hout staat voor een natuurlijk en eerlijk produkt. Het bedrijf verklaart zijn toewijding.

daniel decadt n.v. Home voorstelling openingsuren vacatures contact nl fr bekijk onze vacatures houten constructies houthandel toonzaal professionelen service promotie outlet verlof interieur schrijnwerk voorstelling voorstelling voorstelling daniel decadt nv is ontstaan na een overname van de bestaande boomzagerijhouthandel vandenbroucke in . Die houtzagerij is onstaan in kort na de eerste wereldoorlog. De boomzagerij een specifieke ambachtelijke activiteit van de firma vandenbroucke werd snel afgebouwd en vervangen door een houthandel gericht op de aannemersmarkt en de productie van tuinhuizen. Daaruit ontwikkelde zich een segment naar maatwerk op vraag van de klant en tevens een kleinhandel in afwerkingsmaterialen voor de betere doehetzelvers. In jaar tijd is het personeelsbestand ongeveer verdubbeld Enige aanwijzing over hout voor kleinhandel Van personeelsleden in tot ongeveer personeelsleden in . Het dagelijks bestuur is momenteel in handen van filip en geert decadt. Roesbruggestraat proven t f www.decadtproven.be infodeca.

Vragen over Hout voor kleinhandel

res voor consumentenvoor consumenten res voor handelaarsvoor handelaars fr nl nl fr mijn resrekening over ons wat is res missie amp visie cijfers geschiedenis resteam res corporate barter jobs blog zoek een handelaar resrekening openen aanbiedingen res market faq contact resteam contactformulier home resrekening openen resrekening openen wil je een resrekening openen als consument stuur een email naar consumentres.be vermeld hierbij je naam en adresgegevens de rekening wordt meteen geopend en je kaart opgestuurd naar je adresgegevens. Kostprijs eerste jaar gratis nadien res per jaar wil je een resrekening openen als handelaar vul het onderstaande inschrijvingsformulier in en verstuur eeacuten van onze medewerkers neemt contact op om je inschrijving te finaliseren je resrekening wordt actief… …vanaf dan krijg je extra omzet en nieuwe klanten die met res betalen. Succes alle velden met een zijn verplicht. Opgelet.