Menu Sluiten

Behandeling Hout

Mavi is gespecialiseerd in zandstralen, luchtgommen, kaleien en gevelherstelling. Mavi specialiseerde zich door de jaren heen in het opwaarderen en herstellen van uw woning. Door het toepassen van specifieke ingrepen stijgt de waarde van uw woning.

Zandstralen, luchtgommen, kaleien en gevelherstelling.

Mavi specialiseerde zich door de jaren heen in het opwaarderen en herstellen van uw woning. Door het toepassen van specifieke ingrepen stijgt de waarde van uw woning.

Eén van de facetten is het herstellen en zandstralen van uw gevel en muren. Dit kan zowel op de binnen- als buitenmuren van uw woning toegepast worden. Een ander belangrijk facet is het herstellen van scheuren in uw muur en het behandelen van opstijgend vocht. Tot slot kan uw hele huis of bepaalde muren een hele andere uitstraling krijgen door ze te kaleien.

Ook binnen in de woning kunnen wij u helpen met de renovatie. Met een speciale techniek luchtgommen we de trap. Hierna krijgt de trap zijn oorspronkelijke houtlook terug waarna u hem opnieuw kunt (laten) behandelen, vernissen of verven. Ook uw keuken luchtgommen kan op dezelfde manier gebeuren. Met een relatief beperkt budget krijgt uw keuken een hele nieuwe uitstraling. Idem voor uw binnen- of buitendeuren of meubels.

Mogelijk zit u met een hele hoop vragen. Wij geven u graag een antwoord.

90171229017122

Veel fabrikanten bieden nu een volledig assortiment van hout behandeling producten voor de blokhut. Sommigen sluiten overtollig vocht chemisch af, anderen houden de zon tegen, en weer anderen ontmoedigen houtaantasters om uw hout aan te vreten. Behandeling om termieten en ander hout aantastend ongedierte te voorkomen kan beginnen voordat de bouw begint en moet doorgaan gedurende de gehele levensduur van uw blokhut. Chemische behandelingen zijn ook verkrijgbaar in veel bouwmarkten, maar een professionele behandeling kost meestal meer. In het geval van termieten behandeling, zorg ervoor dat u de juiste chemische stof krijgt om het werk te doen.

.

Meer info

tags: Behandeling Hout – Behandeling Van Hout – Zandstralen – Gevelherstelling – Herstellen Van Scheuren In Muren – 

Wenst u meer info over behandeling hout kijk dan vlug op https://www.mavitech.be | Behandeling Hout

keukenrenovatie | Gevelherstel | Meubelrenovatie | Luchtgommen | Hout | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Behandeling hout

naar de inhoud springen menu home verpakkingen kunst ispm gevarengoed nederlands english franais nederlands ispm china australia canada het zijn enkele voorbeelden van landen waarvoor behandeling van hout vereist is behandeling hout met korting Maar wat houdt die behandeling nu eigenlijk in ispm international phytosanitary measure is een fytosanitaire regeling opgesteld door de international plant protection convention een onderorganisatie van united nations food and agriculture organizations fao in maart met een aanpassing in . De regeling beschrijft de behandeling van hout dat ingezet wordt in het internationale verkeer van goederen met als doel het doden van organismen als parasieten in het hout. De regeling geldt voornamelijk voor transpo.

navigatie overslaan home daw over ons caparol studio verkooppunten contact nl fr home daw over ons caparol studio verkooppunten contact nl fr producten nieuws service referenties acties kleur zoeken zoeken close producten producten productcategorie overzicht producten a z technische informatie over onze producten producten producten voorstrijkmiddelen nieuw binnenmuurverven buitenmuurverven sierpleisters en pleistermateriaal primers beitsen en lakken decoratieve afwerkingen wandbekleding thermische gevelisolatie systemen thermische gevelisolatie assortimentoverzicht akoestiek monumentenzorg kaleien kitten en lijmen dakafdichting aanvullende producten ondergronden en hun voorbehandeling d.

Meer informatie over Behandeling hout

anoxiebehandeling home nederlands activiteiten conservatie restauratie anoxiebehandeling preventieve conservatie altaren beelden goudleder interieurs muur en plafondschilderingen meubel en hout schilderijen steen stuckwerk rotsbepleistering ambachtelijke technieken marmer en houtimitaties vergulden staffwerk gevels bepleistering steen sgrafitto mozaek rotsgevels historisch schrijnwerk kunstvervoer projecten schilderij het laatste oordeel van hendrik herregouts uit de sintannakerk brugge mozaek huis eglantine interieurrestauratie sintpietersbandenkerk lommel restauratie van schilderijen van nicolas sibiriak. Kunstencentrum vooruit gent torhout neogotische kapel voormalig hospitaal ten walle restauratie meubilair uit de o.l.v.kathedraal van antwerpen restauratie hazekapel ingelmunster msk gent hoogrelif menselijke driften van lambeaux interieurrenovatie vroegneogotische sintpieterskerk koksijde h.h. Pieter en guidokerk anderlecht bekijk ook eens behandeling hout Restauratie van de schilderingen op de.